Mijn nieuwste boek

All-day goodness

Spreker & dagvoorzitter

Ik spreek over foodtrends, gezond eten en de ontwikkelingen die ik tijdens mijn trendreizen signaleer. Soms als keynote speaker tijdens events, maar ook intern bij bedrijven.
Een onderwerp op maat is altijd mogelijk, maar onderstaande presentaties worden het meest aangevraagd:

FEELGOOD FOOD
Gezond eten is een belangrijk thema waarbinnen enorm veel ontwikkelingen plaatsvinden. Denk aan de trends op het gebied van proteïne, plantaardig eten en gut health. Als foodjournalist, voedingsdeskundige en trendwatcher kan ik deze ontwikkelingen goed duiden én vertalen naar praktische adviezen. Sinds het verschijnen van mijn boek All-day goodness – waarvoor ik verschillende hoogleraren over dit onderwerp sprak – is dit onderwerp voor mij extra actueel.

FOODTRENDS
Als trendwatcher spreek ik over de food & horeca trends die ik wereldwijd signaleer. Van plantbased tot hyperlokaal eten en van hybride gerechten tot functional food.

ALL-DAY BREAKFAST
Sinds het verschijnen van mijn bestseller ‘All-day breakfast’ spreek ik over de immense populariteit van het ontbijt. Welke ontbijttrends zijn nu én in de toekomst relevant?

Meer informatie over mijn trendpresentaties en adviezen als food trendwatcher vind je HIER.

Presentator & dagvoorzitter

Daarnaast ben ik werkzaam als presentator en dagvoorzitter met expertise in food, communicatie & trendwatching.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als presentator, zowel bij fysieke als digitale events.
Zo was ik dagvoorzitter voor Unilever Food Solutions, bij het event Chefs Connect, waar ik voor 600+ chefs op het podium o.a. Joris Bijendijk (**) en Emile van der Staak(**) interviewde. Voor Misset Horeca presenteerde ik het digitale Terras Kickstart en voor Kinderen voor Kinderen en Emma TV verschillende liveprogramma’s. Daarnaast was ik te zien in online videoseries voor o.a. LINDA. en Allerhande.